2015. november 12., csütörtök

Borító leleplezés: Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl

Sziasztok!

A Cor Leonis bemutatta a - talán - legjobban várt sorozat első részének a borítóját. Minden kedves Tündérkrónikák/Karen Marie Moning rajongó most olvasson lentebb! És azok is, akik szeretik Skóciát!






Egy csábító skót földesúr…

Az egész királyság csak úgy ismeri, Hawk, a Héja, a csatamezők és a női szalonok legendás ragadozója. Érintésének egyetlen nő sem tud ellenállni, de senki sem férkőzhet a szívébe, míg egy bosszúszomjas tündér át nem ráncigálja Adrienne de Simone-t a modern Seattle-ből a középkori Skóciába. A túlságosan is merész, túlságosan is egyenes lány még egy idegen évszázad foglyaként is leküzdhetetlen kihívást jelent a XVI. századi csábítónak. Bár házasságra kényszerülnek, Adrienne megfogadja, hogy távol tartja magától Hawkot…

Egy nő, aki az idő foglya…

A hírhedt uraságot csak tökéletes „nem” fogadja a lány tökéletes ajkán, de Hawk megesküszik, hogy felesége vágyakozva fogja suttogni a nevét, és könyörög a szenvedélyért, amit lángra lobbant benne. Nem állhat közéjük sem idő, sem távolság, el fogja nyerni a szerelmét! Bár Adrienne nem biztos abban, hogy helyes engednie a szívében ébredező érzelmeknek, kétségeinél erősebbnek tűnik Hawk elszántsága, hogy maga mellett tartsa a lányt…

Karen Marie Moning, a nagy sikerű Tündérkrónikák szerzője ezúttal az érzékek földjére kalauzolja olvasóit. A Felföld ködén túl sorai buja skót tájakat, vad felföldieket és megoldásra váró rejtélyeket ígérnek a főszereplők perzselő pillanatai mellett. Egy csepp misztika kell még, és máris a druidák rejtélyes világában találjuk magunkat, ahol az időn és téren túli szerelem számunkra is csupán karnyújtásnyira kerül. A Cor Leonis Kiadó ezzel a kötettel indítja útjára a többszörösen RITA-díjra jelölt és RITA-díjas Felföldi krónikákat.



Igen, jól látjátok. Ez a remek hír pontosan Karen Marie Moning kezdő sorozatához, a Felföldi krónikák első részéhez, A Felföld ködén túl-hoz kapcsolódik.
Tudjátok jól, hogy a Burned és a Karmazsin hadjárat mellett ezt vártam az egyik legjobban. Így amikor hosszú csend után a kiadótól megkaptam az e-mailt, miszerint előrendelhető, még csak megnyugodtam. Aztán tegnap megláttam a borítóját is és bulit csaptam. Ez volt a hét, talán még a hónap legjobb híre is. 
Most még tart az előrendelés, melynek keretében 30% kedvezménnyel meg tudjátok rendelni a kiadó honlapján. 
Egyenlőre még csak a Libri és a Bookline üzleteiben rendelhető még elő, hamarosan elérhető lesz ez az opció a Líránál és az Alexandránál is. 

Én már nagyon várom, hogy végre valahára megjelenjen és Moning ezen művét is elolvashassam. Ha ti minél hamarabb a kezetekben akarjátok tudni és meg akarjátok rendelni, akkor az alábbi linkeken érhetitek el őket:  

4 megjegyzés:

  1. Jaj, de várom már, hogy elolvassam. :) Biztosan nagyon jó lesz.
    Nagy az elvárásom ezzel a könyvvel kapcsolatban, mert a Tündérkrónikák az egyik kedvenc sorozatom. Remélem, hogy kiadó ezt és a Tündérkrónikák kiadását is folytatni fogja?

    Esetleg tudsz erről valami biztatót mondani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nekem mondták, hanem többen kérdezték, ezt csak onnan tudom. :) Fogják folytatni a Burned-öt is, de azzal nem tudtak volna még idén elkészülni, a Felföld ködén túl már megvolt, nagyjából csak a borító hiányzott hozzá, ezt azért tudták még idén megjelentetni. Hogy ennek lesz-e folytatása, nem tudom. Arról nem esett szó. :(

      Törlés
  2. Szia! :)

    Oh, értem.
    Pedig már reménykedtem valami biztosban. Remélem, hogy azért tényleg minden részt ki fognak adni ebből és a Tündérkrónikákból is. :) Ha nem ( ilyet nehogy merészelni tegyenek!) akkor erre is indítunk petíciót. :)

    Köszönöm a gyors választ. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. :)

      Én is remélem, hogy a sorozatok többi részt kiadják. Én már gondolkodom egy Outlander petícióban a KMK felé. Jó lenne ha végre kiadnák. :(

      Még pont gép előtt voltam. :3

      Törlés