2015. november 17., kedd

Cover Reveal #2 | Kelley Armstrong: Bitten - Megmarva

Sziasztok!

A Könyvmolyképző mostanában sorba hozza ki újdonságaik borítóit. Most is egy ilyennel állunk szemben. És hogy melyik ez?





Fülszöveg

Elena Michaelsnek fogalma sincs arról, hogy Clay, a kedvese, vérfarkas, amíg az meg nem marja, és ezzel mindörökre megváltoztatja az életét. Elárulva érzi magát és feldühödik: képtelen tudomásul venni az átalakulását, és nem tervez semmilyen kapcsolatot a Falkájával – karizmatikus vérfarkas társainak csapatával, akik azt állítják, segíteni akarnak.

Amikor azonban a Falkát brutális gyilkosságsorozat fenyegeti, Elena képtelen választásra kényszerül. Sorsára hagyja-e az egyedüli embereket, akik valóban megértik újonnan szerzett természetét, vagy segítsen nekik régi kedvesének a megmentésében, aki nemcsak tönkretette az életét, de még mindig vissza akarja szerezni Elenát, mindenáron.


Jegyezd elő a Márkaboltban!

Tedd kívánság és/vagy várólistára a molyon!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Bitten (An Otherworld Novel)
Fordító: Godó Klára
ISBN: 9789633990858
Elit start: 2015. ősz
Várható megjelenés: 2015. ősz

És hogy mindezt ki alkotta meg?


A szerző

Kelley Armstrong New York Timest bestseller szerző, a magyar olvasók előtt a Sötét erő trilógiával lett ismert. Elmondása szerint Kelley már azelőtt történeteket mesélt, hogy megtanult volna írni. Napjainkban is ezt teszi, csak komolyabb szinten.

Az első kiadott regénye a Bitten volt, amiből Laura Vandervoort főszereplésével tévésorozatot is készítettek. A regény 2015 decemberében jelenik meg Magyarországon. 

Az írónő jelenleg Ontarioban él a férjével, a gyermekeivel és a háziállataival.

Nos, emberek, Kelley Armstrong egy másik trilógiájával már szemezek, de ahogy megláttam ezt a borítót, a farkaska nem engedte meg. Eszméletlen gyönyörű ez a borító, mindenféleképpen meg kell szereznem. A történet is tetszik, kíváncsi vagyok rá. Bár nem sok vérfarkasos könyvhöz van közöm, de ehhez biztos, hogy lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése