2015. november 20., péntek

Cover Reveal #3: Jessica Park: Lélegezz velem!

Sziasztok!

Egy újabb mesés borító leleplezését hoztam el nektek. A mostani könyv nem más, mint Jessica Park: Lélegezz velem!, a bejegyzés végén pedig egy kis meglepit hoztam nektek. :)





Fülszöveg

Szülei halála után Blythe McGuire-t mélybe húzza a gyász, alig bír a felszínen maradni, miközben a Matthews Egyetemen utolsó évén igyekszik átvergődni. Aztán egy véletlen találkozás belerántja a lányt valamibe, amire egyáltalán nem számított: tagadhatatlan vonzalmat érez a sötét hajú végzős, Chris Shepherd iránt, akinek múltja talán még sajátjánál is bonyolultabb. Ahogy a kapcsolatuk elmélyül, Chris magához téríti a lányt a bódulatból, ami azóta fojtogatja, hogy egy tűzeset megfosztotta a fél családjától. Blythe gyógyulni kezd, lassan meg is szereti a fiút, aki segít neki új utakat találni a gyönyörhöz és önmaga felfedezéséhez. Ám miután Blythe nyugodtabb vizekre evez, rádöbben, hogy Christ még mindig nyomasztja családjának fájdalmas múltja. A sötét örvények a mélybe húzzák a fiút, és talán Blythe az egyetlen, aki megóvhatja őt a vízbe fúlástól.

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Left Drowning
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633993675
Elit start: 2015. tél
Várható megjelenés: 2015. tél


(Fontos! Az előjegyzés még nem rendelés, semmilyen kockázata nincs. Ha valaki előjegyez egy könyvet, e-mail értesítést kap, amint a könyv előrendelhetővé válik.)


A szerző


Jessica Park már most is a Rubin Pöttyös sorozat egyik legnépszerűbb szerzője, a Flat Out Love kötetekkel már sok magyar olvasó szívét elnyerte. 
Az írónő Boston környékén nőtt fel és a minnesotai Macalester főiskolára járt. Miután négy évet töltött a fagyos északon, ahol megszenvedett egy emlékezetes halloweeni hóvihart, visszatért a keleti partra. Jelenleg New Hampshire-ben él férjével, fiával, Fritzy és Finn nevű kutyáival és egy önző macskával. Amikor éppen nem ír, más függőségeinek hódol: Facebook-on lóg és kávét iszik.


Habár az írónő munkásságát nem ismerem, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez nem sokáig marad így. Nagyon tetszik ez az alapból fekete-fehér világú, ám egy színt mégis kiemelő borító. És még az sem számít, hogy ilyen lilás-rózsaszínes, amiért amúgy nem rajongok. Ez a könyv mindenféleképpen kívánság- és várólistás lett.

És meglepetésként egy exkluzív részletet is hoztam nektek a könyvből.


– Fulladoztál.
Újra bólintok.
– És még most is vergődsz, hogy levegőhöz juss.
Igaz. Szüntelenül azért küzdök, hogy a felszín közelében maradjak. Épp csak annyi a levegőm, hogy ne merüljek végleg víz alá, de ahhoz nem elég, hogy boldoguljak.
– Hát tessék. Lélegezz! Csak lélegezz! – tekeri föl a hangerőt, és megsimogatja a fejemet.
Szeretném elmondani neki, hogy az elmúlt négy év fájdalma következményekkel járt, és nem biztos, hogy tudok önállóan lélegezni.
– Tiéd az itt és most – győzköd Chris. – Tiéd a jövő. Bánj el a múlttal, hogy ne kelljen többé hátrafelé nézned. Ez csak fájdalom.
Mélyet sóhajtok, és megint ránézek.
– Ez csak fájdalom – ismétlem.
– Az. –A fülem mögé tűri a hajamat, és elakad a lélegzetem, elönt a forróság. Chris érintése semmihez sem hasonlítható, amit valaha is éreztem, saját gyötrelmem az érintése hevességével kombinálva összezavarja az agyamat. – Igen, az, Blythe.
– Csak lélegezzek? – bököm ki nevetve.
– Nagyjából.
– Te azt tetted?
– Igen. Kirángattam magam a pokolból. Elbántam vele, és továbbléptem. Te is továbbléphetsz.
Nincs az az isten, hogy leállítsam magam. Elkapom a pólója elejét, és magamhoz rántom, hogy az ajkunk majdnem összeér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése