2017. augusztus 16., szerda

Characters' Fitness Routines You Want | Top 5 Wednesday #3

Sziasztok!

A cím most kivételesen angol, hisz a mai T5W feladatot sokféleképpen lehet értelmezni. Nekem a legelső gondolatom rögtön a fantasy-hoz kapcsolt, így én öt olyan könyvet hozok, amiben olyan képesség van, amit szívesen elfogadnék.



1. Időutazás - Alexandra Bracken: Passenger és Kerstin Gier: Időtlen szerelem trilógia
Régóta érdekel a múlt, gyerekként történész vagy régész szerettem volna lenni, hogy ranulmányozhassam az őskori és ókori világot. Mindez mindmáig megmarad, így természetes, hogy most sem hagyhatom ki. A jövő meg nem érdekel ebből a szempontból, hisz megváltozna, amint megláttam. Ne mondja senki, hogy nem bírná ki, hogy nem kontárkodna bele!

2. Mágia - Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz
Olyan gyönyörű szépen van használva ebben a történetben a mágia! Ez tipikusan az a példa, amely megmutatja, nem csak pusztításra lehet használni a mágiát, habem valami csoda megteremtésére is.

3. Nekromancia - Laurell K. Hamilton: Anita Blake, a vámpírvadász
Ebbe inkább ne menjünk bele. Legyen elég annyi, hogy gyerekkorom óta érdekel a halál is.

4. Víz - Rick Riordan: Percy Jackson
Mivel több sorozatban is szerepel, ezért inkább a képességgel bíró személyt hozom. A víz számomra egy nagyon fontos elem, megőrülnék nélküle és nem azért mert a testünk 75%-a víz. Számomra a békét jelenti, a megnyugvást, egy hosszú nap után és köuben is ez ad erőt nekem. Nem kell benne áznom, elég, ha hallom a hangját, érzem az illatát vagy a ringását. Nem tudom elképzelni nélküle az életem.

5. Állatokkal való társalgás - Minden Disney hercegnő valaha
Jobban belegondolva, mennyire rossz lehet Disney hercegnőnek lenni! A legjobb barátod sosem egy ember, a baráti köröd csak állatokból áll, akiknek a beszédét azt hiszed, megérted. Valaki e szerint szeretné élni az életét, azt rögtön küldik zárt osztályra.
Komolyra fordítva a szót, állatbarátnak vallom magam és az emberek mellett, szívesen beszélgetnék állatokkal is. És akkor megmondhatnám Rézinek, hogy nagyon büszke vagyok rá és nem kérek több egeret, madarat vagy óriásbogarat a szobámba. Élve meg pláne nem.
Remélem, tetszett ez a kis lista, a többiekét lentebb, a nevekre kattintva elolvashatjátok.

2 megjegyzés:

  1. Minden Disney hercegnő valaha :D :D :D ez jó :D
    Az állatokkal én is szívesen beszélgetnék! Bár az emberek körülöttem lehet bolondnak néznének, de kit érdekel :D

    VálaszTörlés
  2. Wow! Ez nagyon király lett! A nekromancia én is elfogadnám, de ezt csak így halkan súgom meg neked :D

    VálaszTörlés